Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ortahisar Fatih Ortaokulu

Telefon : 0 384 343 20 84
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://ortahisarfatihortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ORTAHİSAR BELDESİ BAHÇELİEVLER MAH. HİBE DEDE CAD. ORTAHISAR FATIH ILKOKUL VE ORTAOKUL BLOK NO: 31 İÇ KAPI NO: 1 ÜRGÜP / NEVŞEHİR
VİZYON : · Toplam Kalite Yönetiminin felsefesi ve temel ilkelerini eksiksiz uygulayan, · Sürekli iyileşme ve gelişmeyi benimseyip; sıfır hata; prensibiyle çalışan, · Bilgi toplumunda gerekli olan; kurum kültürünü özümsemiş, · Modern ders araç ve gereçleriyle donatılmış en elverişli çalışma ortamlarını öğrencilerin hizmetine sunan, · Mesleğini ilmî bir şekilde kavrayan ve bu mesleğin olağanüstü önemini idrak etmiş öğretim kadrolarının yüksek performansı ile ORTAHİSAR FATİH ORTAOKULU olarak Nevşehir´in ve ülkemizin en iyi öğretim kurumları arasında yerimizi almaktır.
MİSYON : Kurumumuzun var oluş nedeni öğrencilerimizdir. Bu nedenle, ailelerden kutsal birer emanet gibi devraldığımız öğrencilerimize; Türkiye Cumhuriyetinin insan haklarına dayanan millî, demokratik, laik ve sosyal bir devlet olduğunu, Türkiye Devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün teşkil ettiğini ve dünya milletleri ailesinin şerefli ve yapıcı bir üyesi olduğunu kavratmak, Müfredat programı çerçevesinde bilgi vermenin ve genel kültür kazandırmasının yanında onları kişilik ve ahlâkî karakter sahibi iyi birer yurttaş olarak yetiştirip onlara hayatın kapılarını açmak, kurumumuzun MİSYONUDUR dur.
BAŞARILAR :

Öğretmen :10
Öğrenci :107
Derslik :5
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3900
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 8:30 15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Ortahisar-Nevşehir ve Ortahsiar-Ürgüp arası sürekli minibüs seferleri vardır. Ayrıca Ürgüp-Nevşehir minibüsleri de Ortahisar´dan geçmektedir.
Yerleşim Yeri : http://www.ortahisar.bel.tr
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : NEVŞEHİR İL MERKEZİNE OLAN UZAKLIK 15 KM.
ÜRGÜP İLÇE MERKEZİNE OLAN UZAKLIK 5 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :